Як львів'яни можуть допомогти захисникам сьогодні. Актуальні збори

1512 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.
фото: зсу

фото: зсу

Авто

Військовослужбовець відкрив збір на авто для свого підрозділу. Для виконання бойових та спеціальних завдань потрібен автомобіль підвищеної прохідності. Ціль – 280 тисяч гривень. Долучитися можна за посиланням на Монобанку. 

500 активних навушників

Збір для воїнів із третьої окремої штурмової бригади, для них треба закупити 500 активних навушників. Кошти збирає власник одного з закладів Львова, звіт буде на його сторінці в Інстаграмі. Долучитися до збору можна за посиланням на Монобанку. 

Авто

Волонтерка Ольга збирає на авто для групи розвідки. Потрібно зібрати 360 тисяч гривень. Долучитися можна за посиланням на Монобанку. 

Дрони

Блогерка та волонтерка Ірина Симчич створила лотерею, щоб зібрати кошти на дрони для 710 штурмової бригади (розвідка). Призом є iPhone 15 pro. Умови: донат 100 грн, в полі «коментар» написати нікнейм в Інстаграмі. Для розповсюдження збору, за репост лотереї комусь подарують 100$. Доєднатися до збору можна за посиланням на Монобанку. Детальніше про лотерею читайте у дописі. 

Авто

Письменник Андрій Любка регулярно збирає кошти на авто для ЗСУ. ПІдтримати його можна надіславши донат на картку: 4149439022830743 або через Paypal: [email protected].

Вісім пікапів

Військовослужбовці розігрують мотоцикл за донат, щоб зібрати кошти на вісім авто для свого підрозділу. Щоб взяти участь потрібно задонатити від 300 грн за посиланням на Монобанку. Детальніше про розіграш читайте в дописі військового. 

Все для ЗСУ

Засновниця благодійного фонду «Веретрагна» Маріанна регулярно збирає кошти для закриття потреб ЗСУ. Зараз є актуальні збори на ремонт авто для аерозвідки, дрони для ССО, для підтримки військових на Бахмутському напрямку та крила для розвідки. Детальніше про збори за посиланням. Долучитися можна на номер карти Монобанк 5375411207133427, Pay Pal: [email protected], GB25CLJU00997180060460 donate in €, UA813220010000026205332698366 dnt $.

Нагадаємо, допомогти військовим можна долучившись до плетіння маскувальних сіток у Львові. Потреба в них з часом не зникає. Військові просять кілометри сіток щодня. Tvoemisto.tv зібрало перелік локацій, де потрібна допомога з плеттіням маскувальних сіток у місті. 

Підготувала Юлія Кметик

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!