Спочатку робота, потім шашлик. Як львів’яни організовуються і розчищають сніг

7096 0
Кожен намагається розчистити сніг поблизу своїх помешкань.

У Львові за кілька днів випало чимало снігу. Містяни скаржаться, що часто комунальники не справляються з таким об’ємом снігу, тож самі гуртуються і беруться розчищати вулиці, двори та тротуари поблизу своїх помешкань.

Пр.Червоної Калини 35, в не відстає від решти:

Ось так виглядає згуртована робота мешканців ОСББ «Стрийська 99A»:

Роботу зі снігом проводять ще й сусіди з вул. Пасічної, 60. Згуртувавшись, вони не лише розчистили вулицю вздовж, а й посмажили шашлики та закликали усіх приймати естафету.

«За 4 години ви спалюєте понад 1760 калорій, виходьте на вулицю з лопатою зганяйте свою злість і наїджені пампушки та вареники», – кажуть вони.

16 чоловік вивезли сніг з прибудинкової території по вул. Скрипника, 39 у невідомому напрямку під схвальні вигуки жіночої частини мешканців будинку. 

Поки інші ниють, другі організовуються. Сніг об’єднує сусідів, вул.Ставова (Шевченківський район):
 
 
Згуртувалися також мешканці Osbb Leopol Town. «Цей пост вдячності людям Львова. Коли в місті 70 см снігу, треба просто взяти лопату», – пишуть вони:
 

Нагадаємо, Львівська міськрада просить установи та компанії організувати роботу дистанційно на декілька днів, поки тривають снігопади. Також львів’ян закликають без зайвої потреби не користуватися приватним транспортом, а тих, хто виїхав, просять підвозити інших людей. У місто тимчасово обмежили в'їзд великогабаритного транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!