Як мешканцям Львівщини, які постраждали від атаки дронами, отримати компенсацію

935 0
Подати документи можна до найближчого ЦНАПу в індивідуальному порядку.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Мешканці Дублян та Білогорщі, які постраждали через нічну атаку ворога, отримають допомогу від міста на відновлення чи заміну вікон та вхідних дверей у своїх помешканнях. Про це повідомила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

«Важливо, до заяви потрібно додати акт обстеження пошкоджень, який складає представник Департаменту міської агломерації», – наголосила посадовиця.

Документи можна подати у ЦНАП в м.Дубляни за адресою Т.Шевченка, 4. Контакти для проведення обстежень: 067 161 19 83.

Для мешканців Білогорщі виїзний адміністратор приїде і на місці допоможе подати всі документи, після складання актів представниками районної адміністрації. Окрім того, подати документи можна до найближчого ЦНАПу в індивідуальному порядку. 

Додамо, внаслідок нічного обстрілу Львівщини окупанти знищили музей Романа Шухевича та пошкодили будівлю університету в Дублянах. Львівська обласна прокуратура розпочала досудове розлідування злочинів.

Читайте також: На Львівщині оцінили збитки від нічної атаки безпілотників

Наразі правоохоронці ще проводять комплекс слідчо-оперативних заходів для збору доказової бази щодо воєнних злочинів рф. Крім цього, в Офісі генпрокурора додали, що спільно з іншими правоохоронцями користуються всіма можливостями та належними заходами для документування військових злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!