У Львові планують побудувати багатофункціональну Школу мистецтв. Візуалізація

4522 0
На будівництво Школи мистецтв потрібно 20-25 млн гривень.
візуалізація ЛМР

візуалізація ЛМР

У Львові презентували візуалізацію попереднього проекту багатофункціональної Школи мистецтв з елементами інклюзії на вул. Кричевського, 61. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

«Наразі це лише попередній проект. Ми лише цього року вирішили питання землі, бо наявний приміщень недостатньо для повноцінної школи. Проект будемо реалізовувати двома чергами. Цього року сподіваємось завершити проект 1-ї черги – реконструкцію наявних приміщень», – розповів Юліан Чаплінський.

За його словами, у 2019 році повинні розробити проект 2-ї черги Школи мистецтв та перейти безпосередньо до будівництва. Орієнтовної дати завершення будівельних робіт поки що немає, втім попередньо на реалізацію проекту потрібно 20-25 млн гривень.

Читайте також: Біля Львова відкрили школу, яку будували 30 років

Передбачається, що багатофункціональна Школа мистецтв матиме три поверхи загальною площею майже 1 тис. м2, окрему концертну залу, класи хореографії, хорового співу, живопису, вокалу, театральну студію та студію звукозапису.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!