Як може виглядати площа Святого Юра у Львові? Фото

4447 0
Розробник плану реновації території Святоюрської гори з реконструкцією площі Святого Юра, впорядкування митрополичих садів та пропозицій з визначення місць розташування пам’ятника Митрополиту Андрею – ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія» – оприлюднив фото цього плану. Як може виглядати площа і що на ній змінять?
Фото: Рутенія

Фото: Рутенія

Директор «Рутенії» Юрій Криворучко розповів Tvoemisto.tv, що план реновації не є власне проектом нової площі, але чітко визначає умови і обмеження її облаштування. «Рішення про трансформацію цієї площі має прийняти громада», – cказав він. План розглядає кілька варіантів розміщення пам'ятника Митрополиту Шептицькому. 

Вигляд на площу зі спорудженим пам'ятником (один з варіантів) на площі Юра, варіант вечірньго освітлення. Фото: Рутенія

Вигляд зверху на основну частину території: площа Юра, Митрополичі сади і варіант нічного освітлення площі Юра та Митрополичих садів.

Задіяність площі в різний час доби і різний день тижня.

Вигляд на площу зі скверу.

Вигляд на Митрополичі сади після їх впорядкування із останнього поверху готелю «Дністер».

Співставлення різних варіантів розташування пам'ятника.

Нагадаємо, з листопада у Львові триває обговорення плану реновації площі Святого Юра. Пропозиції та зауваження можна надіслати на [email protected], або подати у відділ адміністративних послуг Львівської міської ради до 07 грудня  2014 року.

Читайте також: На площі Святого Юра у Львові зріжуть дерева і викладуть бруківку

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!