Як пройшла урочиста хода військовослужбовців 80-ї бригади. Фото

2967 2
Хода відбулася з нагоди повернення військовослужбовців з району виконання завдань під час операції Об’єднаних сил.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 30 червня, у Львові військовослужбовці 80-тої окремої десантно-штурмової бригади пройшли урочистою ходою з нагоди повернення з району виконання завдань під час операції Об’єднаних сил. Військові урочисто пройшли з військової частини на вул. Стрийській до просп. Свободи, де відбулась окрема святкова церемонія та зустріч військових. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. 

Читайте також: Через ходу військовослужбовців відбудуться зміни в русі громадського транспорту у Львові 

Також в рамках заходів впродовж дня у Львові діятимуть спеціальні виставки. Зокрема, в Ратуші (3-й поверх) — виставка зі світлинами військовослужбовців, які віддали своє життя за незалежність та соборність України — після урочистої ходи фото 105-тьох загиблих військовослужбовців занесуть у міську раду. В міському палаці культури ім. Гната Хоткевича діятиме виставка про оборону Луганського аеропорту, а на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку — виставка про 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду.

Читайте також: Чому я не хочу служити в армії. Але, якщо скажуть, буду

О 16.00 на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької розпочнуться Всеукраїнські змагання з функціонального багатоборства «Ігри Героїв».

Фото: Dyvys.info, прес-служба ЛМР

 


Читайте також:
3 Липня, 2018 01:19
Світлана Могли хоча б за один день попередити!
30 Червня, 2018 14:46
Михайло Журналісти, ви могли би хоча б напередодні попередити про подію, щоб львівяни могли вийти засвідчити свою повагу і захоплення своїми захисниками і віддати шану загиблим???!!! Непрофесіоналізм зашкалює!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!