Як розблокувати ЛеоКарт з від’ємним балансом. Пояснення

781 0
Після поповнення має пройти орієнтовно від 10 хвилин, аби система розблокувала картку.
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

Якщо на загальній транспортній картці ЛеоКарт утворився від’ємний баланс, система її заблокує. Відповідно, валідатор відхилятиме реєстрацію поїздки. Для того, щоб розблокувати загальну ЛеоКарт, її необхідно поповнити. Розблокування відбувається автоматично, але не миттєво. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор». 

Картка розблокується автоматитично після того, як її поповнити. Після поповнення має пройти орієнтовно від 10 хвилин, аби система розблокувала картку. Це залежить від наявності стабільного зв’язку з транспортним засобом.

Читайте також: Леокарт, банківська карта і готівка. Все, що потрібно знати про оплату проїзду у Львові 

Розблокування відбувається не миттєво. Тому важливо вчасно поповнювати свою ЛеоКарт і зберігати баланс картки, аби уникнути ситуацій з блокуванням. Поповнити транспортну картку можна через застосунок і веб-сайт EasyPay, термінали EasyPay та брендовані кіоски «Інтерпрес».

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібрало усю інформацію про оплату проїзду в транспорті Львова, зокрема, як оплатити проїзд різними способами, які проблеми та труднощі можуть виникнути та як їх вирішити. Читайте за посиланням.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!