Як у Львові відключатимуть світло. Графік за адресами. Оновлено

178648 0
У кожній групі відключення триватиме 4 години.

«Львівобленерго» сформувало графік віялових (аварійних) відключень електроенергії у Львівській області. Зокрема, населені пункти, в тому числі місто Львів, поділені на чотири групи за адресами, відповідно які будуть чергувати у відключеннях електропостачання.

Джерело: «Львівобленерго»

У кожній групі відключення триватиме 4 години. Попередньо такий графік «Львівобленерго» запровадило до кінця тижня.

Читайте також: «Львівобленерго» створило додатковий сервіс для мешканців про відключення світла. Як дізнатися

До першої групи входять такі вулиці Львова: 

До другої групи належать вулиці: 

До третьої групи належить лише вулиця Шевченка Т.

Також частина вулиць Львова потрапила до четвертої групи. Зокрема:

Детальніше про відключення по усій Львівській області, де вказані 4 групи, дивіться за посиланням

У «Львівобленерго» наголосили, що вказаний час відключень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергообєктів для проведення перемикань.

Окрім того, під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

День та час відключень кожної групи можна побачити внизу.

Також різні частини довгих магістральних вулиць можуть потрапляти у різні групи відключень. У такому випадку перевірити свою приналежність до певної групи можна за часом фактичного відключення або за повідомленням у чат-ботах у Viber і Telegram.

Нагадаємо, що з 25 жовтня у Львівській області почали аварійні відключення електроенергії. Дотепер споживачі могли перевіряти відсутність у них електропостачання лише у розділі «Чому немає світла». У «Львівобленерго» повідомляли, що розробляють графіки прогнозованих віялових відключень електроенергії для населення.

Для мешканців «Львівобленерго» створило новий додатковий сервіс, де, ввівши номер особового рахунку, можна дізнатися, до якої групи відключень належить конкретний населений пункт чи вулиця та коли у них прогнозовано можуть вимкнути електроенергію. Там також наголосили, що наразі сервіс працює у тестовому режимі, тож інформація постійно доповнюватиметься. Графік аварійних відключень вводять не планомірно, а виключно за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергосистемі України. Тому спрогнозувати впровадження графіків заздалегідь практично неможливо.

На Львівщині ввели графік обмеження споживання електричної енергії та графік обмеження потужності для промислових споживачів.Усіх тих промислових споживачів, що внесені до графіку, повідомлили про ситуацію. Вони повинні виконати доведені обсяги зниження. Додаткова інформація розміщена за посиланням.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!