Якою буде Північна об'їзна дорога Львова. Схеми та характеристики

21098 1
Дорогу планують облаштувати відпочинковими зонами для водіїв та біопереходами для міграції тварин.
фото: commons.wikimedia.org

фото: commons.wikimedia.org

Укравтодор готовий оголосити тендер на розробку проектної документації на будівництво об'їзної дороги Львова. Про це повідомляє ukravtodor.gov.ua.

Північна об’їзна дорога поєднає міжнародну трасу  М-06/Е-40  та національну  Н-17  Львів – Луцьк з  міжнародними трасами  М-09,  М-10,  М-11, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею. Вона пройде від Запитова через Великий Дорошів, Зашків і Завадів до села Бірки. 

Протяжність нової об’їзної дороги становитиме 24 км. Вона матиме 4 смуги руху – по дві в кожну сторону.

На дорозі планують побудувати три естакади із залізобетонних конструкцій довжиною 191 м, 551 м та 332 м.

Читайте також: Понад 40 автобусів АТП-1 стоять через брак водіїв

Для забезпечення міграції тварин буде побудовано біоперехід з металевих гофрованих елементів.

На перетині з дорогами міжнародного та національного значення облаштують дворівневі транспортні розв’язки. На перетині міжнародної дороги  М-09 Львів – Рава-Руська планується повна розв’язка за типом «лист конюшини». 

В місці перетину нової об’їзної дороги з трасою  М-06  Київ  Чоп та  Н-17  Львів – Луцьк біля с. Малі Підліски планується облаштувати транспортну дворівневу розв’язку за типом «неповний лист конюшини». Для руху з напрямку Києва в сторону Львова, а також з боку Тернополя в напрямку кордону по трасі міжнародного коридору Go Highway заплановані швидкісні з’їзди.

Для забезпечення можливості відпочинку водіїв та пасажирів будуть влаштовані майданчики для тимчасової зупинки автотранспорту. В межах майданчиків передбачені стоянки для легкового, автобусного та вантажного транспорту, місця для відпочинку пасажирів.

На ділянках проходження поблизу забудови населених пунктів та біля території замовників будуть встановлені шумозахисні екрани загальною довжиною 10,92 км.

На дворівневих та однорівневих транспортних розв’язках на початку і в кінці проектної ділянки розмістять освітлення в темну пору доби.


Читайте також:
11 Серпня, 2017 16:35
Володимир А звідки у статті журналіст взяв село Великий дорошів. Де проектованими траса, а де Дорошів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!