Як завтра працюватимуть навчальні заклади у Києві та області

1648 0
Керівництво навчальних закладів оперативно інформуватиме батьків у разі зміни режиму роботи.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Навчальний процес триває навіть попри обстріли та відключення єнергопостачання. Як повідомили у КМДА, столичні навчальні заклади 24 листопада продовжать освітній процес.

Джерело: КМДА

«Школи працюватимуть у змішаному форматі: школярі зможуть продовжити навчання як офлайн, так і онлайн. Садочки працюватимуть в очному режимі. Батьки самостійно прийматимуть рішення про те, чи вести дитину до навчального закладу, чи залишити вдома. Також нагадаю, що розроблений алгоритм дій на випадок, якщо повітряну тривогу оголосили до початку навчання. Керівництво навчальних закладів оперативно інформуватиме батьків у разі зміни режиму роботи», – зазначив міський голова Києва Віталій Кличко.

Читайте також: У Вишгородському районі Київщини через ракетні атаки загинули чотири людини, ще 27 – постраждали 

Нагадаємо, через російські обстріли у Києві є поранені та загиблі, відсутнє водопостачання та проблеми зі світлом. За даними Київської міської військової адміністрації, у столиці внаслідок влучання пошкоджена двоповерхова будівля. Три людини загинули та шість постраждали. Мер Києва Віталій Кличко додав, що сталось влучання в один з інфраструктурних об‘єктів міста. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!