Як злітати зі Львова до Києва і назад за 290 грн?

15308 1
Як дешево злітати до Києва зі Львова і назад? А як це зробити за 290 грн?
Фото: photo.i.ua

Фото: photo.i.ua

Компанія Bravoavia спільно з сервісом продажу купонів Biglion розпродає ваучери на авіаперельоти номіналом 50€ за ціною 17€. Ваучер доцільно використовувати на переліт у дві сторони вартістю до 50 євро. Саме за таку ціну МАУ продають квитки Львів-Київ-Львів та Київ-Львів-Київ з лютого по серпень 2015 року. Якщо переліт буде вартувати більше ніж 55 євро, то доведеться доплатити різницю, а разом з тим і суттєвий збір bravoavia, що робить використання купону не таким вигідним, пише Lowcostavia.com.ua

Відтак, авіаперельоти Львів – Київ – Львів обійдуться у 290 гривень (145 гривень в один бік).

Придбати купон можна на сайті Biglion.ru. Ваучер дійсний на перельоти в обидві сторони або на 2 квитки в одну сторону. Використати його потрібно до 14 січня 2015 року на сайті bravoavia.ru.

Як придбати ваучер на перельоти вартістю 50 євро за 17 євро: перейти на сторінку з пропозицією bravoavia на сайті Biglion та зареєструватися, вибрати купон вартістю 910р та здійснити оплату. Відтак у вашому особистому кабінеті з’явиться ваучер, який можна використати на сайті bravoavia.ru.

Як придбати квиток Львів-Київ-Львів чи Київ-Львів-Київ: перейти на сайт bravoavia.ru та здійсніть пошук квитка у дві сторони. Видання рекомендує користуватися режимом інкогніто у браузері (Ctrl+Shift+N), оскільки сайт може відслідковувати вашу історію пошуку і збільшувати ціну чи комісію.

Найкращі ціни на напрямку Львів-Київ, та Київ-Львів є у лютому – серпні 2015 року.

Читайте також: Як дістатися зі Львова до Праги за 15 євро, а зі Львова до Берліна за 14 євро?


Читайте також:
4 Листопада, 2014 14:09
Василь Дивно, що ви вказуєте не першоджерело. Про це ще Costfucker писав рівно тиждень тому: [***]://costfckr.com/flight-from/from-ukraine/z-kyjeva-v-lviv-i-nazad-vsoho-za-298-hrn/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!