Які дороги у Львові ремонтують у вересні? Оновлено

2725 0
У Львові тривають ремонти доріг. Зокрема, у вересні продовжують облаштування транспортної розв’язки на перехресті вулиць Кульпарківської та Наукової. 15 вересня почали будувати другу частину транспортного кільця. Відтак на збудованому півкільці можна їхати тільки по вул. Кульпарківській на в’їзд та виїзд з міста.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Усі роботи тут планують завершити до 1 листопада.

До 15 грудня на ремонт у Львові закрита вулиця Польова. Її ремонтують на ділянці від вул. Старознесенської до вул. Новознесенської.

До жовтня триватимуть ремонтні роботи на вул. Куліша. Її ремонтують частинами. Сюди повернуть бруківку та облаштують велосипедну доріжку.

Крім того, з четверга, 18 вересня, у Львові закривають на ремонт частину вул. Кульчицької. До 1 жовтня тут обіцяють провести ремонт на ділянці від вул. С. Петлюри до вул. Насінної, відтак, тут обмежують рух транспорту.

Також у місті ремонтуватимуть вул. Володимира Великого. Минулого та цього тижня тут вирізали ділянки асфальту, а самі роботи з прокладання нового покриття планують почати наступного тижня.

«На цій ділянці дороги виникає проблема, бо при високих температурах утворюються напливи – горби на асфальті. У минулі роки ми це виправляли, але ситуація повторюється. Минулого тижня виконавець робіт зрізав ділянки асфальту від вул. Боткіна до кільця (вул. Кульпарківська), а цього тижня – від магазину «Океан» до вул. Боткіна. Йде мова про те, аби зміцнити тут основу, щоб знову не утворювались горби», – пояснив tvoemisto.tv голова Франківського району Львова Руслан Кандибор.

Щодо скарг водіїв на те, що вирізані ще з минулого тижня ділянки асфальту на проїжджій частині ніяк не позначені, чиновник запевнив, що там найближчим часом з’являться знаки.

Додамо, також через роботи водоканалу на перехресті вул. Хімічної-Замарстинівської ускладнено проїзд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!