Які дороги відремонтували на Львівщині. Повний перелік

3512 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області надала Tvoemisto.tv перелік автомобільних доріг (за районами), які відремонтували торік за кошти державного бюджету.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Юрій Яблонський, т.в.о. начальника Служби автомобільних доріг Львівщини, у відповідь на інформаційний запит надав для Tvoemisto.tv перелік доріг області, на яких провели ремонтні роботи в 2016-му році за рахунок коштів, передбачених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 р. №176-р, та за рахунок коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік

Читайте також: Які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч в першу чергу. Перелік

Нагадаємо, Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА закликає львів’ян та мешканців області фіксувати проведення недоброякісного ремонту доріг та повідомляти про такі випадки на гарячу лінію 112У випадку підтвердження інформації про неякісний ремонт, в області вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями, якщо оплата робіт уже була здійснена.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!