Які лікарні, центри та школи на Львівщині профінансують цього року. Перелік

1664 0
Серед завдань – відкрити відділення трансплантації кісткового мозку та придбати обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Цього року на Львівщині у межах Програми капітального будівництва об'єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення з обласного бюджету профінансують роботи на 115 об'єктах. По це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: На Львівщині профінансують 17 інфраструктурних проєктів. Перелік

Таке рішення погодили на засіданні комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку обласної ради. На реалізацію робіт скерують 217 млн грн коштів обласного бюджету.

Зокрема, кошти виділять для погашення заборгованості по об’єктах, які реалізовували у 2020 році (36 об'єктів на суму 24,4 млн грн), співфінансування проєктів ДФРР (4 об'єкти на суму 7,9 млн грн), збільшення відсотка будівельної готовності проєктів, які реалізовувались у попередні роки, а також на реалізацію інших соціально-значимих об'єктів.

Читайте також: Почути і перемогти. Як у львівській лікарні діти долають рак

Серед наймасштабніших проєктів, які запланували реалізувати:

  • улаштування відділення трансплантації кісткового мозку з придбанням спеціалізованого обладнання КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» на вул. Дністерська, 27;
  • добудова терапевтичного корпусу на 50 ліжок до існуючих корпусів Городоцької ЦРЛ на вул. Коцюбинського,18;
  • Реконструкція будівлі басейну ДЮСШ «Тризуб плюс» на вул. Галицькій, 1 в с. Давидів Львівської області;
  • реконструкція стадіону ім. Броварського на вул. Коперніка, 13 у Самборі Львівської області;
  • реконструкція приймального відділення КП «Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради» на вул. Івасюка, 2 Червонограді Львівської області;
  • реконструкція ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» (суттєве збільшення відсотку будівельної готовності);
  • будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Либохора Турківського району Львівської області (суттєве збільшення відсотку будівельної готовності);
  • реконструкція будівлі Підберізцівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів з добудовою приміщень для закладу дошкільної освіти на 40 місць на вул. Шевченка в с. Підберізці Львівської області (суттєве збільшення відсотку будівельної готовності).

 

Загалом у поточному році запланували завершити майже 70% об'єктів переліку.

Нагадаємо, з Державного фонду регіонального розвитку цього року на Львівщині профінансують 17 проєктів на 216,1 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!