Які нові грантові програми діють для підтримки бізнесу у Львові. Перелік, умови

1672 0
Сума грантів становить до 4 500 євро – для мікропідприємств та до 20 000 євро – для малих підприємств.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Експерти Центру підтримки підприємництва підготували перелік нових грантових можливостей, якими можуть скористатись представники бізнесу. Зокрема, для підтримки постраждалих від війни мікро-, малі підприємства у розвитку та відновленні робочих місць діє низка програм. Про це повідомляють Ділові індустрії Львова.

Сума грантів становить до 4 500 євро – для мікропідприємств та до 20 000 євро – для малих підприємств.

Читайте також: Підприємці у Львові можуть отримати фінансову підтримку. Що пропонують

Подати заявку на грант можуть малі та мікропідприємства:

  • релоковані або ті, хто провадить діяльність у Києві, Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях;
  • зареєстровані в Україні не менше ніж за 1 рік до дати подання заявки.


Додамо, що фінансову підтримку надаватимуть у гривневому еквіваленті за курсом ООН. Аби взяти  участь, учасникам необхідно заповнити аплікаційну форму за посиланням: для мікропідприємств та для малих підприємств. Грантові заявки розглядаються на постійній основі впродовж 2023 року. Останній місяць подання заявки в 2023 році – жовтень. Дізнатись деталі можна за посиланням.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv раніше повідомляло, що у Львові пропонують збільшити відшкодування ваучера на релокацію бізнесу зі 100 тисяч гривень до 300 тис. грн. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!