Дані екзит-полу від студії Шустера. Партії, які проходять до ради Львівської ОТГ

5048 0
У новій раді буде 64 депутати.
Фото: Dji Phantom 3

Фото: Dji Phantom 3

До ради Львівської ОТГ, за попередніми результатами, проходить шість партій. Це «Європейська солідарність», Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода», «Варта» і «Голос» «Слуга народу». Такі результати оприлюднила студія Шустера сьогодні, 25 жовтня, після закриття дільниць, яка проводила опитування виборців на виході з виборчих дільниць у день голосування.

За їхніми даними, «Європейська солідарність» набирає 30,74% голосів, Об’єднання «Самопоміч» – 24,12% , «Голос» – 9,78 %, ВО «Свобода» – 7,52%, «Варта» – 5,06%,  «Слуга народу» – 4,74%, УГП – 4,65%, Народний рух України – 2,46%, ВО Батьківщина – 2,41%, Громадняська позиція – 2,19%. 

Похибка екзит-пола – 1,9%. 

Нагадаємо, за даними екзит-полу львівської соціологічної агенції Fama, «Європейська солідарність» набирає 27,7% голосів, Об’єднання «Самопоміч» – 20,8%, «Голос» – 11,9%, ВО «Свобода» – 6,4%, «Варта» – 5,4%, УГП та Слуга народу на межі – 5%.

Зазначимо, що ЦВК має оголосити остаточні результати виборів до 6 листопада.

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні обирають голів ОТГ та депутатів місцевих рад. Тvoemisto.tv запустило сторінку Усе про місцеві вибори 2020, де зібрало усю важливу та корисну інформацію. Окрім цього, про перебіг подій на виборах у Львові, можна дізнатися у матеріалі: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!