Які послуги «Львівобленерго» можна отримати без черг та паперів

1579 0
Можна отримати шість комунальних послуг з шерингом документів через «Дію» та «Дія. Підпис».
Умовне фото

Умовне фото

На сайті «Львівобленерго» можна отримати шість комунальних послуг з шерингом документів через «Дію» та «Дія. Підпис». Це означає, що більше не потрібно записуватись у електронну чергу чи заповнювати заяву вручну. Достатньо поділитися копією паспорта через «Дію», і потрібні дані підтягнуться автоматично.

Які послуги доступні:

  • зміна власника рахунку електроенергії
  • встановлення двохзонного лічильника
  • заміна несправного лічильника 
  • заміна автоматичного вимикача
  • повідомлення про крадіжку електроенергії
  • замовлення розпломбування лічильника

 

Щоб отримати одну з послуг, потрібно: ввести прізвище власника та номер рахунку, вказати номер телефону, пошерити копію паспорта через «Дію» та підписати «Дія. Підписом».

Читайте також: Як швидко оплатити комунальні послуги, не виходячи з дому. Інструкція

Нагадаємо, що у Кабміні розробляють програму, яка дозволить після опалювального сезону повернутися до питання підвищення тарифів на комунальні послуги.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!