Які сімейні фільми подивитися під час карантину. Перелік

24687 0
Tvoemisto.tv пропонує десять нових фільмів, серед яких сімейні, пригодницькі та комедійні.
Фото: postmania

Фото: postmania

Подорож хорошого пса (2019 рік)

Країна: США;

Сюжет: пес Бейлі живе спокійним життям поруч з улюбленими людьми. Його головною улюбленицею стала внучка Ітана Сіджей, яка постійно підгодовувала його беконом. Але одного разу Сіджей довелося переїхати в інше місце, а Бейлі був настільки старий, що у нього навіть не вистачило сил погнатися за машиною. Він зрозумів, що його час прийшов. Про це знав і Ітан, який попросив його доглянути за онукою, якщо він знову повернеться в наш світ. Попри короткотривалість собачого життя та переродження у інших тілах, пес робитиме все, аби опікуватися дівчинкою. І ось Бейлі знову став щеням…

У головних ролях: Джош Гад, Денніс Квейн, Бетті Гіллін, Марг Гелгенбергер та інші.

Мої думки тихі (2019)

Країна: Україна;

Сюжет: у фільмі, знятому у жанрах комедії та драми, піднімається вічна проблему батьків та дітей. Саме мати не пускає головного героя Вадима на роботу до Канади.

Він, працюючи звукорежисером і музикантом, стикається з проблемами і зазнає безлічі невдач у роботі. Така ж криза чекає на нього і в особистому житті. Врешті решт, канадська компанія пропонує йому записати звуки українських тварин Закарпаття. Хлопець із захопленням і творчістю виконує дане замовлення. Але мама, яка поїхала разом з ним, постійно йому заважає та відволікає.

Якщо Вадиму вдасться записати голос рідкісного рахівського крижня, він, можливо, зможе покинути «незручну Україну» та вирушити до «привабливої Канади». Але не все так просто…

У головних ролях: Ірма Вітовська, Андрій Лідаговський.

Сторожова застава (2017)

Країна: Україна;

Сюжет: Школяреві Вітьку сниться аварія, що сталася в дитинстві, через яку він боїться висоти. Прокинувшись, він вирушає з другом Вовчиком у гори, щоб спостерігати сонячне затемнення. Тим часом у минулому шаман половецької орди просить духів привести того, хто дасть велику силу хану Андаку, щоб підкорити Русь і весь світ. Коли школярі перетинають підвісний міст, Вітько лякається і, осоромлений, тікає. Вовчик розшукує і знаходить його, але в цей час стається затемнення і землетрус. Вовчик зависає на краю урвища, Вітько не може подолати страх висоти, щоб допомогти другові, і в цю мить у скелі позад нього відкривається портал, що переносить його в минуле.

У головних ролях: Роман Луцький, Єва Кошова, Даниїл Каменський.

Того (2019)

Країна: США;

Сюжет: події стрічки розгортаються навколо великої гонки милосердя 1925 року. В центрі сюжету опиняється каюр Леонард Сеппала, якому належить врятувати місто Ном від епідемії, відправившись у небезпечну подорож за ліками разом з сибірським хаскі на прізвисько Тоґо.

Прем'єра фільму відбулась 20 грудня 2019 року.

У головних ролях: Віллем Дефо, Джуліанна Ніколсон, Крістофер Хейєрдал, Майкл Гастон, Майкл Мак-Елхеттон, Джеймі МакШейн, Майкл Грейейес, Шон Бенсон та інші.

Наші котики (2020)

Країна: Україна;

Сюжет: події розгортаються 2014 року на початку Російсько-української війни. Це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляється з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту. За основу взяли реальні розповіді бійців добробатів та ЗСУ.

Головними героями є інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів, які йдуть добровольцями на війну.

У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як.

Очима собаки (2019)

Країна: США;

Сюжет: фільм розповідає про пса, його ставлення до оточуючих людей, здатності до співпереживання і пристрасті до швидкості.

У головних ролях: Кевин Костнер, Аманда Сейфрид, Майло Вентимилья, Гэри Коул, Кэти Бейкер.

Джуманджі (2017)

Країна: США;

Сюжет: четверо підлітків за неналежну поведінку отримують покарання - прибирання у шкільному підвалі. Серед речей вони знаходять стару гру - Джуманджі. Розпочавши її, вони отримують абсолютно нові тіла і потрапляють у світ пригод та небезпеки, які їм потрібно пройти аби повернутись додому.

У головних ролях: Дуейн Джонсон, Кевін Харт, Джек Блек, Карен Гіллан.

Пригоди Мії та білого лева (2019)

Країна: Німеччина, Франція, ПАР;

Сюжет: одного разу Міа попрощалася з Лондоном, щоб у Південній Африці зустріти свого кращого друга — білого лева. Сім’я дівчинки переїжджає в далеку країну й заводить ферму великих кішок. Рідкісне біле левеня — хороший заробіток, і батько вирішує продати його мисливцям за трофеями, як тільки малюк підросте. Мія готова на все, щоби врятувати життя Чарлі.

У головних ролях: Діана Де Вільє, Мелані Лоран, Райан МакЛенан, Брендон Оре.

Родина Адамсів (2019)

Країна: Америка;

Сюжет: під час весільної церемонії Гомеса та Мортішу переслідує розгніваний натовп через їхню жахливу природу. Вони вирішують переїхати до Нью-Джерсі. Там Гомес, Мортіша та Воно, безтілесна рука, знаходять свій «ідеальний» будинок в покинутому притулку на пагорбі, сповненому нечистю. Вони зустрічають Ларча, пацієнта психіатричної лікарні, який втік. Його беруть як свого дворецького.

У головних ролях: Оскар Айзек, Шарліз Терон, Хлоя Морец та інші.

Ігри з вогнем (2019)

Країна: США;

Сюжет: капітан Джейк Карсон та його пожежна команда беруть під контроль вогонь, який вирує навколо шосе. За ними спостерігає натовп із трепетом. Одна жінка просить взяти її з собою, бо «її чоловік — бухгалтер», який стоїть прямо біля неї, а Джейк Карсон — найгарячіший чоловік, якого вона коли-небудь бачила.

У головних ролях: Джон Сіна, Джуді Гріг, Джон Легвізамо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!