Які вулиці планують ремонтувати у Львові наступного року

3290 0
Йдеться про вулиці Грінченка, Мазепи та Миколайчука, розширення Личаківської на перетині Пасічної.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

Наступного року у Львові планують розпочати ще низку масштабних реконструкцій вулиць. Йдеться про вулиці Грінченка, Мазепи та Миколайчука, розширення Личаківської на перетині Пасічної. Про це повідомив під час стріму міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові вперше оголосять архітектурний конкурс на проєкт реконструкції вулиці

Також, за його словами, у Львові планують з’єднати трамвайним маршрутом Сихів і Голосківське кладовище, а також розпочати будівництво вулиці Суботівської.

«Попередньо у планах – роботи на вулицях Грінченка і Мазепи, також треба братися за Суботівську, Зелену, Пасічну – до кінця довести, бо там все стоїть недороблене. Треба розширювати вулицю Личаківську на ділянці, де вона перетинається з вулицею Пасічною, також почнемо вулицю Миколайчука. Уже фіналізували умови архітектурного конкурсу, який оголосили на проєкт реконструкції. З’єднаємо трамвайним маршрутом Сихів і Голосківське кладовище. У нас бюджет розвитку мінімалістичний, все ми не встигнемо», – заявив Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові досі не знають, за чиї кошти будуватимуть вулицю Суботівську

Нагадаємо, що у Львові оголосять архітектурний конкурс на реконструкцію вул. І. Миколайчука. Також наступного року планують розпочати будівництво вулиці Суботівської. Досі невизначеним залишається питання фінансування, адже попередня вартість будівництва дороги і шляхопроводу – близько 700 мільйонів гривень.

Вікторія Савіцька

На фото: реконструкція вулиці Миколайчука, що веде до Голосківського кладовища


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!