Якою буде погода у Львові на тижні. Прогноз синоптиків

796 0
У вівторок прогнозують сильний туман.
Фото умовне

Фото умовне

Тиждень на Львівщині прогнозують туманним та дощовим, зранку варто очікувати навіть заморозків. Про це повідомили Tvoemisto.tv у Львівському гідрометцентрі.

У вівторок, 7 листопада, у Львові та області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 11 – 16° тепла. У Львові температура вночі 2 – 4° тепла, вдень 13 – 15° тепла. Погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м.

У середу, 8 листопада, синоптики прогнозують хмарну погоду. Вночі місцями, а вдень по всій території дощ. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с.  Температура вночі 3 – 8° тепла, вдень 8 – 13° тепла, туман.

Читайте також: У Львові розповіли, чи готові до зими заклади охорони здоров'я, освіти та житлові будинки

У четвер, 9 листопада, також буде хмарно з проясненнями. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 7 – 12° тепла. У пʼятницю, 10 листопада, місцями падатиме невеликий дощ. Вітер південний, 5 – 10 м/с.  Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

Вихідні будуть хмарними, дощитиме. У суботу, 11 листопадавітер буде південним з переходом на північно-західний 5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 8° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

Нагадаємо, у Львові 6 листопада відновили подачу тепла до усіх категорій споживачів, зокрема населення.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Читайте також: У Львові розповіли, чи готові до зими заклади охорони здоров'я, освіти та житлові будинки

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!