Якою буде погода у Львові на вихідних. Прогноз синоптиків

1057 0
Львів'ян попереджають про ожеледицю на дорогах
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На вихідних 11-12 лютого у Львові падатиме мокрий сніг, температура знизиться до 6° морозу вночі. Львів'ян попереджають про ожеледицю на дорогах. Про це повідомив Львівський гідрометцентр коментарі Tvoemisto.tv.

Зокрема, 11 лютого у Львові буде хмарна погода з проясненнями. У другій половині дня очікується сніг та мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура        вночі 4 – 6° морозу, вдень 0 – 2° тепла.

12 лютого у місті падатиме вночі мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу.                Вдень подекуди невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Зазначимо, Tvoemisto.tv підготувало підбірку подій, які можна відвідати на вихідних у Львові. Переглянути можна тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!