Якими будуть перші дні Нового року у Львівській області. Прогноз синоптиків

1038 0
Майже щодня дощитиме
Умовне фото

Умовне фото

Цього тижня у Львові та області буде помірно тепла погода. Про це повідомили у Львівському обласному гідрометцентрі.

«У найближчі 5 днів (2-6 січня) прогнозується помірно тепла погода. Чергуватимуться дні з опадами –  від невеликих до помірних, і лише 6 січня очікується погода без істотних опадів. Вітер поривчастий», – йдеться у повідомленні.

Також синоптики розповіли, що в останній декаді року переважала аномально тепла для грудня погода. Середні декадні температури повітря були дуже високими, як для цієї пори і становили 2,6 - 5,9° тепла, що на 5,5 - 7,2° вище норми.

Читайте також: У Львові знову зафіксували температурний рекорд

«Максимальна температура повітря підвищувалась до 15° тепла. Декада виявилась одна з найтепліших за період спостережень з 1951 року. За таких умов зимуючі культури пробуджувались і спостерігалося відновлення вегетації. Такі аномалії відбуваються на наших теренах в цей період вперше», – розповіли у гідрометцентрі.

Нагадаємо, у понеділок, 25 грудня, у Львівській області зафіксували перевищення багаторічного максимуму температури повітря на 1,5°.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!