Японський гурт підтримав українців виконанням нашого гімну

3304 0
Гурт The Yokohama Sisters з Японії на своїй Youtube-сторінці розмістив відео з виконанням гімну України.
Фото: скріншот з відео

Фото: скріншот з відео

Японський жіночий гурт The Yokohama Sisters підтримав українців у непростий час, чудовим виконанням гімну України. Відео з їхнього каналу на YouТube переглянули десятки тисяч людей.

Гурт The Yokohama Sisters з Японії на своїй Youtube-сторінці розмістив відео з виконанням гімну України. На ньому троє дівчат у білих костюмах виконують гімн українською, а виконавиця, що стоїть посередині, тримає невеликий прапор України.

Розчулені і вражені українці залишають коментарі під відео, пишуть про враження від виконання і дякують за таку підтримку.

«Ви так добре заспівали. Спасибі, спасибі за вашу підтримку!», – йдеться в одному з повідомлень.

Нагадаємо, сьогодні, 19 лютого, у Львові відбудеться Марш єдності, який пройде центром міста. Такий захід має продемонструвати готовність українців чинити опір агресії Росії. Президент США Джо Байден, учора, 18 лютого виступив зі зверненням щодо ситуації в Україні. Відповідаючи на питання журналістів, він сказав, що США мають підстави вважати, що Володимир Путін уже ухвалив рішення щодо вторгнення в Україну. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!