ЄБРР оголосив тендер на реконструкцію трамвайного депо на Промисловій у Львові

2684 0
Документи можна подавати до 5 листопада.

У Львові оголосили тендер на реконструкцію трамвайного депо на Промисловій, 29 у Львові за кошти Європейського банку реконструкції і розвитку.

Читайте також: Як концерн «Електрон» збирає тролейбуси для Львова. Фото

У договір із підрядником входять будівельні роботи з внутрішніми оздоблювальними роботами, трамвайні колії в приміщенні, депо, котельня, водопостачання, опалення, каналізація, газосистема, електрика тощо.

Попереднє засідання тендерного комітету відбудеться 16 жовтня. Учасники тендеру мають внести 10 тис. євро застави. Документи можна подавати до 5 листопада.

Додамо, що наразі у Львові працює одне трамвайне депо на вулиці Городоцькій, 181. Депо №2 закрили 2016 року, коли розпочали реконструкцію вулиці Замарстинівської. Його реконструкцію кілька разів відкладали, через те, що жоден із підрядників, яких визначили ще 2013 року, не виконував умови тендеру у встановлений час. 

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні і тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, 16 березня торік Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проєкту модернізації громадського тролейбусного транспорту.

Розмір кредиту становить 17 мільйонів євро, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. На ці гроші вже придбали 50 тролейбусів, які виготовляє концерн «Електрон», реконструювати депо на Промисловій та Тролейбусній і модернізувати зношені елементіи контактні мережі міста.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!