Юрій Лукашевський очолить департамент міської агломерації в Львівській міськраді

1262 0
Він був керівником управління «Секретаріат ради» ЛМР протягом чотирьох років.
фото юрія лукашевського у фейсбуку

фото юрія лукашевського у фейсбуку

Юрій Лукашевський більше не очолює управління «Секретаріат ради» в Львівській міськраді, де працював керівником останні чотири роки. Про це він повідомив в себе на Фейсбуку.

«Сьогодні мій останній день роботи в управлінні «Секретаріат ради». Шлях довжиною у майже 14 років підійшов до свого логічного завершення. Останні 4 з них як керівник управління.  Хочу подякувати колективу за розуміння та підтримку, а також за наснагу робити зміни», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Двері відчинені». Як вирішують скандал у Львівській міській раді

Як Юрій Лукашевський уточнив у коментарі Tvoemisto.tv, від завтра, 23 березня, він очолить департамент міської агломерації Львівської міської ради. Наразі для «Секретаріату ради» призначать виконуючого обов’язків одного із заступників управління.

Для довідки

Юрій Лукашевський народився у Львові 30 вересня 1982 року. Із 1999 по 2004 року навчався в Львівському національному університет імені Івана Франка на історичному факультеті. А з 2010 по 2013 – в Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при президентові України.

В управлінні «Секретаріат ради» почав роботу у 2007 році, де спочатку працював начальником відділу громадського партнерства, пізніше став заступником начальника та в.о. керівника управління. У 2017 році очолив управління «Секретаріат ради» ЛМР. Окрім цього, у листопаді 2020 року стало відомо, що він пройшов до Львівської міськради від партії «Об’єднання «Самопоміч».

 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!