Юрія Шухевича поховають 10 грудня, – родина

3787 0
Парастас відбудеться напередодні, 9 грудня.
Фото: Bird in Flight

Фото: Bird in Flight

Церемонія похорону українського політичного діяча, члена Української Гельсінської Групи та дисидента Юрія Шухевича пройде в суботу, 10 грудня, в Гарнізонному храмі Святих Апостолів Петра і Павла. Парастас відбудеться напередодні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила родина Шухевичів.

Початок об 11:00. Парастас відбудеться напередодні, 9 грудня. Більше деталей повідомлять згодом.

Читайте також: Помер Юрій Шухевич

Нагадаємо, український політичний діяч, львів’янин Юрій Шухевич помер 22 листопада у віці 89 років. Що вплинуло на Юрія Шухевича, якою була його родина, середовище його батька, і, зрештою, яким був Львів тоді і яким ця людина-епоха бачить його в майбутньому, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv за посиланням.

Довідка

Юрій Шухевич народився 28 березня 1933 року у селі Оглядів, що на Львівщині. Був активним дисидентом, членом Української Гельсінської групи, провів 28 років у в’язницях і таборах СРСР (1948–1956, 1956–1968, 1972–1988 рр.) як політичний ув’язнений. У 1990 році організував і до 1994 року очолював УНА-УНСО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!