Укрзалізниця запускає новий потяг Бахмут – Львів

11876 4
Він курсуватиме через Бориспіль, Полтаву та Харків.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

10 грудня Укрзалізниця запускає новий потяг сполученням Бахмут – Львів, повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин на своїй сторінці в мережі Facebook.

Потяг №142П відправлятиметься з Бахмута о 23:20 і прибуватиме до Львова о 4:21 наступної доби. Тобто в дорозі він перебуватиме 29 годин і їхатиме через Харків, Полтаву, Бориспіль, Київ, Житомир, Сарни, Володимир-Волинський.

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

Вартість квитка у плацкартному вагоні становить 213.28 грн, у купейному – 806.46 грн, а у спальному – 2015.96 грн.

У зворотному напрямку на сайті Укрзалізниці розкладу наразі немає. У відомстві обіцяли оприлюднити новий графік поїздів, що курсуватимуть після 9 грудня, 26 листопада.

Читайте також: Укрзалізниця додала нові функції при купівлі квитків з мобільного

Бахмут (колишній Артемівськ) – місто обласного значення в Донецькій області. Було окуповане терористами, але 6 липня 2014 року звільнене українськими військовими. Місто розташоване на межі території проведення ООС.


Читайте також:
27 Грудня, 2018 18:29
Христина Я вважаю,що це добре,що потяг їде через Житомир.Як це розуміти,через якийсь там Житомир?Ви що?Я вже 6 років добираюся до Кузнецовська,нині,Вараша різними складними і дорогими шляхами.Тому цей шлях просто знахідка для житомиряни!
1 Грудня, 2018 22:43
Пeтро Правильно навіщо нам студeнтам з Сарн іхать чeрeз якийсь Житомир і щe за цe пeрeплачувати з нашоі мізeрноі стипeнліі.
30 Листопада, 2018 10:18
Юра Що нащо? Ти що не розумієш, що з Житомира взагалі немає чим доїхати, навіть до того самого Львова. Пишуть тут люди якісь тупі.
26 Листопада, 2018 15:32
Юля Одне питання - НАЩО???? Чому не може курсувати норм поїзд Київ - Львів (141/142), а на додачу - Бахмут - Київ? Навіщо так ускладнювати і без того складне життя? Чи не здається вам, що напрямок буде не дуже популярним? (Або популярним лише на ділянці Київ-Львів?)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!