11 січня перекриють для проїзду частину вулиці Хмельницького. Схема об`їзду

2028 0
Цього року роботи будуть зосереджені на ділянці від вул. Олійної до вул. Липинського, до кільця.
Фото: Googlemaps

Фото: Googlemaps

Із 8:00 11 січня перекриють для руху транспорту частину вул. Богдана Хмельницького – від будинку №182 до заїзду на автовокзал «Північний». Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Ремонт проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Цього року роботи будуть зосереджені на ділянці від вул. Олійної до вул. Липинського, до кільця. Це, напевно, буде найскладніша ділянка, за словами речника ЛКП «Львівавтодор», оскільки вона передбачає заміну всіх комунікацій, зокрема колекторів, заміну дорожнього одягу і зміну організації дорожнього руху.

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

На відремонтованій частині вул. Хмельницького встановлять три нових світлофори. Перший – на перехресті з вул. Опришківською. Йогов же встановили, але він ще не почав працювати. Другий – на перехресті з вул. Механічною. А третій встановлять перед кільцем на вул. Липинського, біля автовокзалу. Завдяки цьому повністю змінять організацію дорожнього руху на цьому перехресті, що дозволить покращити пропускну здатність на цій частині вулиці.

Нагадаємо, роботи на вул. Богдана Хмельницького виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 175,4 млн грн.

Схема ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!