В Україні закінчилася дія карантину через Covid-19

1344 0
Зокрема, завершується дія режиму надзвичайної ситуації.
Фото умовне

Фото умовне

З 1 липня в Україні завершується дія карантину та  режиму надзвичайної ситуації через пандемію Covid-19. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Усі наші рішення весь цей час були спрямовані на те, аби зберегти життя людей. За період пандемії ми відпрацювали механізми реагування, що стали в пригоді під час повномасштабної війни. Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами. Сьогодні наші лікарі та медсестри не менш героїчно допомагають захисникам та цивільним в умовах повномасштабної війни», – зазначив він.

Читайте також: Бустерна доза. Навіщо, кому потрібна, як отримати і чим відрізняється від додаткової

Нагадаємо, що 5 травня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про скасування статусу пандемії Covid-19. За словами гендиректора ВООЗ, комітет організації з надзвичайних ситуацій рекомендував йому оголосити про припинення глобальної надзвичайної ситуації у галузі охорони здоров’я і вн прийняв цю пропозицію. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!