Київ

У Києві з Голосіївського парку вивезли понад 7 кубометрів сміття за вихідні

628 0
У Голосіївському парку пройшла толока
Фото: НПП "Голосіївський"

Фото: НПП "Голосіївський"

Співробітники НПП «Голосіївський» спільно із волонтерами зібрали у парку понад 7 кубів побутового сміття всього. Про це повідомляє НПП «Голосіївський».

«У ці вихідні, спільно із волонтерами, ми зібрали понад 7 кубів побутового сміття всього за 2 години! Це лише маленька частинка від того, що є в лісі, проте ми будемо крок за кроком очищати наше довкілля і робити його взірцем національних парків в межах міста!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України затвердило проєкт організації території Національного природного парку «Голосіївський», яким частка заповідної зони парку збільшена з 12,9% до 20,4%. Загальна заповідна зона тепер буде становити 2 246,33 гектара. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!