З квітня у ведмежому притулку «Домажир» буде платний вхід

2321 0
Вартість квитка для дорослих становитиме 60 гривень, для студентів — 40 грн, а для дітей 30 грн відповідно.
Фото: Facebook-сторінка Домажир

Фото: Facebook-сторінка Домажир

У ведмежому притулку «Домажир», що на Яворівщині, запровадять платний вхід, кошти з якого витрачатимуть на потреби ведмедів. Вартість квитка для дорослих становитиме 60 гривень, для студентів — 40 грн, а для дітей 30 грн. Про це пише Zaxid.net.

Туристичний сезон у реабілітаційному центрі для бурих ведмедів стартує 9 квітня. До цього часу на території завершуватимуть підготовчі роботи, зокрема тут облаштують воль’єри, кафе, сувенірну крамницю, мотузковий парк, альтанки та паркінг.

Читайте також: Дім для Маші. Як забирали ведмедицю з «Південного» і де вона тепер житиме

Ведмежий притулок «Домажир»  рекреаційний центр для порятунку бурих ведмедів, що розташований за 15 км від Львова біля села Домажир. Заснований за підтримки Міжнародного фонду «Чотири лапи» (Австрія), він має на меті допомагати ведмедям, рятуючи їх із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Для відвідувачів притулок відкрили у жовтні торік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!