З Львівщини депортували росіянина та ще двох іноземців-кримінальників

1919 0
З почату повномасштабного вторгнення рф чоловік активував свої зв’язки з представниками країни-агресора.
Фото: СБУ у Львівській області

Фото: СБУ у Львівській області

Служба безпеки у Львівській області видворила з України громадянина росії та ще двох іноземців-членів злочинних угруповань. Рішення про депортацію прийняли через загрозу даних осіб державній безпеці України та задля недопущення розпалювання ворожнечі на національному підгрунті.

Джерело: СБУ у Львівській області у Facebook

Зазначається, що під час проведення спецслужбою перевірок у поле зору потрапив 42-річний росіянин, який незаконно перебував на території України.

Читайте також: 54-річний росіянин намагався в'їхати до Львова. Його депортували

За твердженням СБУ, з моменту повномасштабного вторгнення чоловік активував свої зв’язки з представниками країни-агресора для вчинення деструктивних дій в межах України.

Двоє інших порушників – іноземці, що були учасниками злочинних угруповань, діяльність яких становить загрозу держбезпеці України.

Для недопущення поширення російської пропаганди та ліквідації кримінального осередку Служба безпеки ініціювала рішення про примусове видворення зловмисників за межі України із забороною в’їзду на територію України.

Нагадаємо, раніше СБУ на Львівщині видворила росіянина та білоруса з України. Також на Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який проводив підривну діяльність в інтересах спецслужб росії. Зокрема, чоловік коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного.

 
 
 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!