СБУ на Львівщині депортувала з України росіянина та білоруса

1896 0
Видворили ще одного нелегала, громадянство якого не розголошють.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Служба безпеки у Львівській області видворила з України трьох нелегалів. Серед них – громадяни російської федерації та республіки білорусь, громадянство ще одного нелегала не розголошується. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

«Для забезпечення державної безпеки в умовах війни Служба безпеки України ініціювала рішення про депортацію трьох іноземців», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни наступають на Бахмут, після боїв у напрямку Авдіївки перегрупувалися, – Генштаб 

Двоє порушників, один з яких росіянин, перебували на території України без документів, які би надавали їм право перебувати законно. Інший депортований – громадянин білорусі, який був засуджений в Україні за незаконне виробництво та збут наркотиків. Після відбування терміну покарання у нього закінчились законні підстави проживати на території нашої держави.

Спецслужба Львівщини спільно з працівниками Державної міграційної служби депортували іноземців. Також видвореним особам заборонили наступний в’їзд в Україну.

Нагадаємо, що напередодні Служба безпеки України ліквідувала російську агентурну мережу, яка розвідувала позиції Збройних Сил поблизу східного фронту. А також у Львівській області – затримала двох осіб, які активно у соцмережах підтримували агресію росії. Один із зрадників листувався з діючим бойовиком так званої «ДНР», надав координати, а згодом мав корегувати ракетний обстріл по пам’ятнику Степану Бандері у Львові.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!