Із наступного тижня у Львові відновлять роботу поліклінік

7857 0
Про стаціонари наразі не йдеться.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

Із наступного тижня у Львові розширять спектр надання допомоги в поліклінічних відділеннях. Йдеться про консультативну допомогу, планові фізіотерапевтичні процедури та лабораторні дослідження. Про це повідомляє керівник управління охорони здоровя ЛМР Володимир Зуб, передає пресслужба ЛМР.

«Усе це, відповідно, з дотриманням певних умов, які сьогодні прописуються і будуть затверджені наказом управління охорони здоров’я», – додає Володимир Зуб.

Що стосується стаціонарів, то обмеження наразі діятимуть.

«Будемо спостерігати за динамікою виявлення хворих на коронавірусну інфекцію. Статистика останні днів хвилеподібна — то 8 чи 14 нових виявлених випадків, то пікові виявлення 34-35 нових хворих. От за минулу добу 39 нових позитивних результатів ПЛР. Вони зі всієї області і міста Львова, але це найвища кількість за одну добу. Тому ми будемо дивитись за ситуацією», – говорить головний медик Львова.

Якщо наростання захворюваності не буде, то, за його словами, стаціонари можуть запрацювати з 22 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!