Київ

З початку року в Києві облаштували 11 кільцевих розв’язок

704 0
Дорожники продовжують облаштовувати кільцеві розв’язки. Такий тип проїзду підвищує безпеку руху й має більшу пропускну спроможність.
Фото: "Київавтодор"

Фото: "Київавтодор"

Наразі  вже облаштували 11 кільцевих розв’язок: 8 – готові повністю, ще на 3-х – виконано основні роботи й лишилось нанести розмітку.

Зокрема, роботи завершені на дублері вулиці Академіка Заболотного, на перетині вулиць Уманської та Генерала Воробйова.

Тривають роботи на вул. Тепловозній, на вул. Звіринецькій, на перехресті вулиць Марка Вовчка і вул. Вербової, на розі вул. Деснянської, вул. Радосинської та вул. Миру.

Загалом дорожники працюють із 7-ма перехрестями кільцевого руху.

Нагадаємо, дорожники облаштовували в Києві 8 кільцевих розв’язок для підвищення безпеки руху.  Загалом цього року дорожники планують облаштувати близько 40 кільцевих розв’язок у всіх районах столиці.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!