Від початку війни в Києві одружилося близько 2 тисяч пар

1361 0
Також в місті народилося 1429 дітей.
Одруження пари військових/фото ілюстративне

Одруження пари військових/фото ілюстративне

Від початку широкомасштабного російського вторгнення у Києві одружилися 1800 пар. Крім того, за цей період у столиці також народилося 1429 малюків – 759 хлопчиків та 670 дівчаток. Серед новонароджених – 32 двійні. Про це повідомляє перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Місто живе. У столиці щодня народжуються нові сім'ї та нові життя. За 55 днів від початку широкомасштабного російського вторгнення у столиці одружилися 1800 пар», – каже він.

Читайте також: Сьогодні в Києві розгорнули п'ять продуктових ярмарків

Додамо, що Міністерство юстиції України спростило реєстрацію шлюбу в умовах воєнного стану. Подати заявку і офіційно оформити шлюб тепер можна за день і через Zoom.

Нагадаємо, у Києві зараз понад два мільйони мешканців. Багато людей, які виїжджали, вже повернулися в місто. Через загрозу ракетних ударів міська виконавча влада столиці закликає людей не поспішати з поверненням і перечекати цю загрозу у безпечному місці. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!