З понеділка автобус №52 курсуватиме за новою схемою

3534 2
Маршрут автобуса №52 у Львові, який курсує від АС «Західна», тиждень тому продовжили до вулиці Варшавської.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Автобус №52 з понеділка, 2 вересня, має почати курсувати за новим маршрутом, який затвердили на попередніх засіданнях виконавчого комітету ЛМР. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця АТП-1 Ірина Рєвунова.

Схема маршруту: вул. Городоцька (АС «Західна») – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. Липинського – вул. Варшавська – просп. Чорновола – вул. Городоцька – вул. Городоцька (АС «Західна»). За словами Ірини Рєвунової, його обслуговуватимуть 12 автобусів.

Читайте також: На Коперника у Львові облаштують пішохідний перехід

Додамо, що з понеділка схему руху має частково змінити також автобус №28 і почати курсувати замість вулиці Варшавської до АС-2.

Нагадаємо, що міське управління транспорту намагалося домовитись із обласним департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА, аби продовжити маршрут №52 до Рудного та збільшити кількість автобусів до 12-15. Утім місту та області домовитись не вдалось. Водночас у міськраді також  планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – запустити безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
30 Серпня, 2019 14:15
666 ... фактично 52-ий перехопив старий маршрут у 28-го ... обіцяють 12 машин ... та деякі із тих , якими довелось вже скористатись , -- конкретні стайні для бидла ... на 28-му -- усі такі ... побачимо , що зміниться і чи зміниться ... а поки що -- маємо-отримали чергове "пАкрАщення" ... Слава Україні ! ...
30 Серпня, 2019 14:02
666 ... місцеві мешканці (з Рудного) проти ? ... то , як казав-показував зєлєнскій в отому "95-му" -- "..а ось вам !.." ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!