Із понеділка учні 1-4 класів у Львові повертаються за парти

4640 0
Наразі це рішення стосується лише молодшої школи.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

З понеділка, 15 листопада, учні 1-4 класів повертаються до очної форми навчання. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС.

Інші карантинні обмеження, запроваджені у Львові з 30 жовтня, продовжуються ще на 2 тижні до 29 листопада.

«Зараз ми перебуваємо на роздоріжжі. Медики відзначають, що наші карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії. Наступну комісію проведемо в п‘ятницю. Обговоримо подальші рішення», – каже міський голова.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Нагадаємо, Тvoemisto.tv організувало дискусію, де обгворили з експертами та батьками, за яких умов школи зможуть працювати офлайн та як забезпечити якісний навчальний процес навіть в умовах карантину.

Напередодні також зареєстрували петицію про відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час «червоної» зони за умови 100% вакцинації колективів освітніх закладів. Вона зібрала понад 500 необхідних підписів всього за одну добу. Окрім цього, батьки у Львові закликали міськраду дозволили очне навчання школярів. Під міськрадою 3 листопада зібралося лише кілька представників однієї з приватних шкіл Львова, враховуючи епідситуацію. Мета – дозволити дітям ходити до школи, де є вакциновано 100% персоналу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!