З п’ятниці львів’яни зможуть записатися на курси самооборони та медичної допомоги

5781 1
Вже в п’ятницю на пл. Ринок відкриють центр, де кожен охочий зможе отримати інформацію щодо навчань військової справи та надання першої медичної допомоги.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

Також у Центрі можна буде записатись на відповідні заняття. У першу чергу навчання проходитимуть працівники великих підприємств міста, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на міського голову Андрія Садового.

«Кожен чоловік повинен вміти захистити свою сім’ю, своє місто, повинен вміти користуватись зброєю. Кожен чоловік і жінка повинні вміти надати першу медичну допомогу.

Хочеш миру – готуйся до війни. Тому всі повинні мати певні навики. Що ми для цього робимо? Є наші військові кафедри, ми з ними домовились про навчальні програми. Це будуть експрес-навчальні програми, щоб люди могли мати перші навики», - повідомив Андрій Садовий


Читайте також:
12 Листопада, 2015 17:07
Олег Я хочу піти до самооборони
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!