З російського полону повернули захисника із Львівщини

8844 0
Воїн захищав Україну у лавах Нацгвардії, а з травня минулого року не виходив на зв‘язок.
Умовне фото

Умовне фото

Серед 116 Героїв, яких учора Україна повернула з poсійського полону, є також захисник з Львівської області – Петро із Золочівщини. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Воїн Петро, який захищав Україну у лавах Національної гвардії, не виходив на зв‘язок із 12 травня 2022 року. Вітаємо Героя зі Золочівщини вдома. Дякуємо за віддану службу Батьківщині. Бажаємо швидкого відновлення. Чекаємо на повернення усіх наших захисників», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 4 лютого завдяки великому обміну, Україна повернула з російського полону 116 оборонців Маріуполя, херсонських партизанів, снайперів з Бахмутського напрямку та інших Героїв. Також повернули тіло Євгенія Кулика, який служив у Французькому іноземному легіоні, та загиблих іноземних волонтерів-добровольців – Крістофера Метью Перрі й Ендрю Тобіаса Метью.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!