З російського полону звільнили трьох захисників із Львівщини

3820 0
Максим Штурмак, Віталій Когут та Степан Матвіїв повернулися додому.
Умовне фото

Умовне фото

З російського полону 17 лютого звільнили трьох військовослужбовців зі Львівщини, серед них – захисник Маріуполя. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, додому повернулися: нацгвардієць Максим Штурмак зі Стрийщини – захисник Маріуполя, перестав виходити на зв'язок після 6 травня. Згодом рідні з'ясували, що він перебував в Оленівці. Віталій Когут та Степан Матвіїв зі Львівського району. Служили у Донецькому Прикордонному Загоні. Від початку повномасштабної війни перебували в Маріуполі. 

Читайте також: З російського полону повернули захисника із Львівщини

Нагадаємо, 17 лютого Україна повернула з російського полону ще 101 людину: 100 військовослужбовців та одного цивільного. З-поміж звільнених бійців є нацгвардійці, прикордонники та військові Збройних сил. 94 з них – оборонці Маріуполя, включно з 63 воїнами з «Азовсталі». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!