Київ

З ТРЦ на Ахматової в Києві зняли 93 незаконних рекламних конструкції

737 0
Комунальники встановили рекорд з демонтажу незаконної реклами на одній будівлі
Фото: КП "Київреклама"

Фото: КП "Київреклама"

Комунальники провели демонтаж незаконних рекламних засобів і вивісок торгового центру на вулиці Анни Ахматової. Про це повідомляє Управління з питань реклами КМДА та КП "Київреклама".

«Будівля була вся обліплена рекламою. Загальна площа демонтованих конструкцій - 220 квадратних метрів. Найчастіше порушення за цією адресою - розміщення на елементах огородження і зовнішніх перилах. Нагадуємо, що правилами це заборонено», - йдеться у повідомленні.

Комунальники закликали власників вивісок і рекламних засобів дотримуватися правил розміщення конструкцій, які діють у місті.

Нагадаємо, наприкінці травня комунальники провели великий демонтаж незаконної реклами на проспекті Івасюка біля парку «Наталка». Загалом, з початку року у КМДА відзвітували, було демонтовано більше 5,5 тисяч незаконно розміщених вивісок і рекламних засобів. Також з початку 2023 року у Києві було прибрано більше 1700 виносних конструкцій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!