За 11 хвилин збили 7 літаків, – зенітник про наймасованішу ракетну атаку на столицю

12263 0
Зенітник Денис Смажний пригадує наймасовішу ракетну атаку за останні 5 місяців.
Фото: defence-ua

Фото: defence-ua

Найважчим під час повномаштабної війни росії проти України був перший місяць. Не було пауз: закінчився напад на Київ – почався на Ізюмському напрямку, закінчився Ізюмський – починається напад на Одесу, і так по колу. Про це в інтерв'ю ТСН повідомив зенітник Повітряних сил ЗСУ, підполковник Денис Смажний.

Він також пригадує наймасованішу ракетну атаку за останні 5 місяців. 

Читайте також: На Львівщині пролунав вибух внаслідок ракетного удару

«Київ. Масована атака була і на землі, і на небі. За 11 хвилин було збито 7 літаків, майже вся ескадрилья лягла! Таке відчуття, що це була атака останньої надії. Вони заходили близько в зону поразки, ми їх «хлопали». Ми дуже багато тоді знищили, і після цього повітряні атаки на Київ припинилися. Це їхня «еліта», «непереможна міць», і всі вони були знищені», – каже він.

Нагадаємо, що 2 серпня, близько 17.00, російські окупанти завдали ракетного удару з району Каспійського моря. Сім із восьми ракет збила протиповітряна оборона. Одна ракета влучила у військовий об'єкт на Львівщині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!