Війська Росії не готові до атаки на Україну, – дані розвідки

1449 0
Стверджують, що головною ідеєю РФ є залякування України.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

За даними польських військових, російські війська хоч і скупчені біля кордонів України, але не приведені в бойову готовність. Про це стало відомо з інтерв’ю колишнього міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського.

«Польські військові кажуть, що російські війська хоч і скупчені біля ваших кордонів, але не приведені у бойову готовність. Однак їхні війська поруч, зовсім неподалік Харкова, а далі неподалік – Дніпро», – зазначив він.

Він вважає, що головною ідеєю РФ є залякування України.

«Домогтися зміни влади, виконання «Мінська». Надати Донбасу вето щодо рішень всієї держави. Але як ні – то, можливо, відкусити шмат території. Все ж ми не можемо читати думки Путіна», – додав.

Читайте також: Одна бригада, сім батальйонів. Як у Львові планують організувати оборону у разі наступу Росії

Зазначимо, що потенційне вторгнення РФ в Україну Білий дім більше не описує як «неминуче», припускаючи, що це слово було вжито недоречно. Про це заявила речниця Білого дому Джен Псакі. Минулого тижня Псакі заявила, що вторгнення російських військ в Україну продовжує бути «неминучим», що спричинило негативну реакцію Києва.

Нагадаємо, що посадовці західних оборонних підприємств стверджували, що Росія завершила останні приготування до вторгнення в Україну. Водночас російські посадовці кілька разів повторили, що Росія не планує нападу на Україну. Крім того, у Росії заявили про відведення військ Західного воєнного округу до місць дислокації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!