За декілька тижнів держава підпише замовлення на дрони українського виробництва

693 0
Українські безпілотники чудово себе показували вже на стадії тестування.
Фото: БПЛА Punisher/Delo.ua

Фото: БПЛА Punisher/Delo.ua

Безпілотні літальні апарати – це не тільки ефективний та практичний засіб розвідки, а й чудовий спосіб врятувати життя українському солдату, адже з його допомогою можна добре прорахувати штурм та розпочати його не з атаки «живою силою», а, до прикладу, з бомбардування. Важливість БПЛА вже ні в кого не викликає сумнівів. Саме тому у програмі Tvoemisto.tv «Тема тижня» ми поспілкувалися на тему дронів та готовності до війни з цими засобами з розробником українських безпілотників та генеральним директором «UA Dynamics» Максимом Музикою. 

Читайте також: В Україні розпочали будівництво заводу з виробництва Bayraktar

«Коли ми відбили навалу під Києвом, то зрозуміли, що таких дронів треба більше, потрібне серійне виробництво. Нам це вдалося, більше 70 екіпажів вже працюють. Є багато результатів, багато відеопідтверджень. Можливо, це не так багато, як би хотілося, але це обумовлено тим, що ці дрони використовуються для виконання спецоперацій, про які не дуже звітують», – розповідає Максим. 

Як пояснює розробник відомих українських БПЛА «Punisher», станом на зараз «UA Dynamics» вже на стадії підписання держзамовлень та впродовж цього або наступного тижня будуть «контрактуватися». 

Переглянути повну версію програми «Тема тижня» з Максимом Музикою та дізнатися більше про славнозвісні українські БПЛА «Punisher», нові напрямки в дронобудуванні та перспективи українських виробництв у цій сфері можна на наших Facebook та Youtube.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!