За кермом автівки, яка рознесла дитячий майданчик у Львові, був п'яний поліцейський

3254 0
У поліції проведуть службове розслідування і за його результатами поліцейського звільнять.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

За кермом автомобіля «Фольксваген», який сьогодні на вулиці Торф'яній не впорався з керуванням, пошкодив припарковані автомобілі і виїхав на дитячий майданчик, перебував нетверезий 24-річний львів’янин, співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини. Цю інформацію підтвердив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

«За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами, поліцейського буде звільнено з поліції», – зауважив начальник поліції Львівщини.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 листопада, у Львові на вулиці Торфяній п‘яний водій на Volkswagen Touareg виїхав на дитячий майданчик, зніс гірку і в'їхав у гойдалку. Як уточнила у коментарі Тvoemisto.tv, речниця ГУ Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська, ніхто з дітей чи дорослих не постраждав. Як було видно із відео, опублікованому у мережі, на лобовому склі в автомобілі прикріплена перепустка ГУ Нацполіції у Львівській області. У патрульній поліції кажуть, що водій відмовився пройти перевірку на алкогольне сп'яніння, 

Патрульні склали на порушника постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. А також склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!