За мітки для коригування вогню «світить» до 15 років тюрми

1085 0
Якщо вам вдалось знайти телеграм-канали чи інші ресурси де пропонують таку роботу – одразу поширюйте інформацію. Для цього створили @stop_russian_war_bot.
Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Нанесення міток для коригування вогню окупантів є злочином і карається позбавленням волі на строк до 15 років. В Україні за цю діяльність встановлена кримінальна відповідальність за статтями Кримінального кодексу України 111 та 113 – державна зрада та диверсія. Про це повідомляє Верховна Рада з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

«У Telegram з’явився черговий бот, який пропонує «підробіток військового часу». Пропонують дестабілізувати ситуацію в Києві за 1 700 гривень, зімітувавши у різних районах міста вибухи…», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Три лікарні Львова стали госпіталями і мають позначки Червоного Хреста 

Якщо вам вдалось знайти телеграм-канали чи інші ресурси де пропонують таку роботу – одразу поширюйте інформацію. Для цього створили офіційний чат-бот – @stop_russian_war_bot.  Він отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування.

Нагадаємо, у Львові мешканці разом з правоохоронцями виявляють різні мітки на асфальті, деревах, навіть на балконах і дахах будинків. Правоохоронці просять інформувати про підозрілі мітки та пересування ворога. Крім того, варто повідомляти, якщо помітили підозрілих людей або автомобілі, на лінію 102. Як заявляв міністр оборони України​ Олексій Резніков напередодні, Росія намагається змінити тактику. Окупаційні війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!