Скільки тендерів оголосили на Львівщині за минулий тиждень і на яку суму

1477 0
Йдеться про 10 тендерів від різних установ.
Фото умовне

Фото умовне

Минулого тижня (9 – 15 жовтня) на Львівщині оголосили тендерів на загальну суму майже 250 млн грн. Йдеться про тендери від установ, вартість яких перевищує 10 мільйонів. Усю інформацію Tvoemisto.tv взяло з платформи публічних електронних закупівель Prozorro.

Також зазначимо, що підбірка не містить закупівель оборонного характеру. 

Тендери 9 жовтня: 

Тендери 11 жовтня:

Тендери 12 жовтня: 

Тендери 13 жовтня: 

Тендери 14 жовтня: 

​Додамо, що в рамках аукціонів на визначення виконавця робіт кожен учасник зменшуватиме загальну вартість проєктів на 0.5%. 

Наразі загальна сума закупівель з 9 вересня по 15 жовтня становить 247 млн 081 тис. грн.

Найдорожчий проєкт«Аварійно – відновлювальні роботи (капітальний ремонт) будівлі пологового відділення КНП СМР «Самбірська центральна лікарня» по вул. С.Стрільців,4 в м. Самборі Львівської області». Його вартість складає 98 млн 782 тис. грн.

Нагадаємо, що витрати, які здійснюють міста під час війни за бюджетні кошти, почали обурювати людей. Наприклад, між львів'янами виникла активна дискусія через створення у місті алеї-вишиванки за 17 млн грн. Крім того, волонтер зі Львова Святослав Літинський реєстрував петицію до уряду України щодо зростання обороноздатності. У ній він закликав обмежити некритичні витрати, а всі вивільнені кошти спрямувати на оборонні потреби.

Також зауважимо, що у період з 25 вересня по 1 жовтня на Львівщині оголосили тендерів на 284 млн 634 тис. гривень. 

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!