За останній тиждень на Львівщині оголосили шість тендерів на понад 284 млн грн

1451 0
Найдорожчим тендером стало замовлення реконструкції будівлі під навчально-реабілітаційний корпус у Брюховичах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У п’ятницю, 29 вересня, під стінами Львівської ОВА знову відбувся пікет за обмеження некритичних витрат на Львівщині. Тоді представники адміністрації заявили, що найближчим часом проведуть аудит закупівель усіх громад області. Tvoemisto.tv публікує добірку усіх тендерів Львівської області на Prozorro, вартість яких складає понад 10 млн. Підбірка вміщує оголошення за минулий тиждень (25 вересня - 1 жовтня). 

Тендери 26 вересня: 

  • «Капітальний ремонт комунальної дороги вул. Коновальця (від вул. Шевченка до повороту на водозабір Самбірського ВУВКГ) в м. Самборі Львівської області» – Комунальне підприємство «Об’єднане», вартість проєкту становить 15 млн 892 тис

Тендери 27 вересня: 

  • «Реставрація фасаду будівлі комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень» пам’ятки архітектури місцевого значення за адресою вул. Кульпарківська, 95 у м. Львові» – КНП Львівської облради «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень», вартість проєкту становить 17 млн 329 тис грн

Тендери 29 вересня: 

  • «Переоснащення системи керування мережними насосами для забезпечення пуску від дизель-генератора аварійного живлення з використанням високовольтного перетворювача частоти та подальшого його застосування при роботі мережних насосів у нормальному режимі ТЕЦ-1» – ЛМКП «Львівтеплоенерго», вартість проєкту становить 27 млн 871 тис. грн

  • «Будівництво водопровідних мереж в с. Гірне, Гірненської сільської ради, Стрийського району Львівської області. Коригування» – Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, вартість проєкту становить 22 млн 54 тис. грн.

  • «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141015 Малнів – Піхи – Мартини – Малнів на ділянці км 0+000 – км 1+600, Яворівського району Львівської області» – департамент дорожнього господарства Львівської ОВА, вартість проєкту становить 49 млн 596 тис. грн. 

  • «Реконструкція будівлі (столярна майстерня під літерами «Г-1», «Г' -1» ) під навчально-реабілітаційний корпус Багатопрофільного навчально- реабілітаційного центру Святого Миколая на вул. Незалежності України, 1 у смт. Брюховичі» – КЗ Львівської облради «Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая», вартість проєкту становить 151 млн 888 тис. грн.

Читайте також: На Львівщині проведуть аудит закупівель усіх громад області

Додамо, що в рамках аукціонів на визначення виконавця робіт кожен учасник зменшуватиме загальну вартість проєктів на 0.5%. 

Наразі загальна сума закупівель з 25 вересня по 1 жовтня становить 284 млн 634 тис. 247 грн. Найдорожчий проєкт – реконструкція будівлі під навчально-реабілітаційний корпус центру Святого Миколая, його вартість становить майже 152 мільйони гривень. 

Нагадаємо, що витрати, які здійснюють міста під час війни за бюджетні кошти, почали обурювати людей. Наприклад, між львів'янами виникла активна дискусія через створення у місті алеї-вишиванки за 17 млн грн. Крім того, волонтер зі Львова Святослав Літинський реєстрував петицію до уряду України щодо зростання обороноздатності. У ній він закликав обмежити некритичні витрати, а всі вивільнені кошти спрямувати на оборонні потреби.

Також зауважимо, що у період з 18 по 22 вересня на Львівщині оголосили тендерів на 195 млн 324 тис. гривень. 

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!