За планом Кремля Львів уже мали захопити, – Арестович

41608 0
Росіяни сліпо виконують не тільки інформаційні завдання, але й воєнні.
Фото: ОП

Фото: ОП

Українські захисники мужньо та відважно боронять рідну державу, що практично перекреслили плани Кремля, вигадані росіянами ще до вторгнення. Попри те, в РФ настільки звикли виконувати завдання керівництва, що не зважають на реальний стан справ. Про це повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, повідомляє «24 канал».

Читайте також: Зеленський назвав пріоритети на переговорах з Росією

За його словами, ще в лютому 2022 року росіяни повідомили, що нібито знищили у Львові «біолабораторію із жахливими матеріалами». Цього, звісно, не сталося. Однак повідомлення про «вдалу операцію» пропагандисти видали згідно з планом.

«За планом Росії, Львів уже мали захопити. Так і вийшло, що люди, які відповідають за інформаційну роботу, видали щоденне повідомлення згідно з планом», – заявив Арестович.

Він також додав, що росіяни сліпо виконують не тільки інформаційні завдання, але й воєнні. Окупанти досі притримуються на полі бою централізованої тактики, яку їм вигадали й не можуть змінити. Хоча очевидно, що вона обертається кривавою банею для них. Теж саме стосується інформаційного простору.

Читайте також: Сенат США одноголосно засудив Путіна і назвав його військовим злочинцем

«Росіяни слідують цьому плану попри те, що реальність дуже далека від таких методів. Так вони їхатимуть, їхатимуть, поки не приїдуть у свою могилу», – підкреслив Олексій Арестович.

Нагадаємо, за декілька днів до російського вторгнення Служба зовнішньої розвідки Естонії опублікувала карту цілей Росії в Україні, серед яких був Львів та Дрогобич.

За три тижні війни Росія зазнає великих бойових втрат. Бійці Збройних Сил України вже знищили близько 14 тисяч особового складу окупантів. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!